Openingtijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 - 18.00
Woensdag 9.00 - 18.00
Donderdag 9.00 - 20.00
Vrijdag 9.00 - 18.00
Zaterdag 9.00 - 17.00
Winkelen buiten deze openingstijden? Op afspraak is alles mogelijk. In de Zomervakantie-periode zijn er géén koopavonden.

Over Ons / Plus Actie / Openingstijden

Op deze pagina lees je waar Hamer Schoenen - Casual voor staat en vind je de leukste info over acties ed. Bij vragen staan we natuurlijk altijd voor je klaar. See you soon by Big Brands in a Small Village.


Er gewoon even uit willen zijn en ouderwets genieten met hedendaagse op-to-date collecties. 
Dat kan bij Hamer Schoenen - Casual in Geesteren.
Tijden veranderen, trends volgens elkaar in razend tempo op, collecties worden steeds groter, want men wil keus. De kant van de laatste trends en mode wordt steeds meer opgezocht. Accessoires als armbanden, horloges, sjaals en tassen zijn toegevoegd. Al deze ingrediënten hebben we ook in onze winkel en op deze site proberen te verwerken. Niet alleen een foto van je collectie plaatsen, maar dit in combinatie met enige sfeer proberen neer te zetten, zodat ook u misschien die prikkel krijgt om de gehele collectie eens te bewonderen in onze "stenen" winkel. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen als u iets leuks ziet en zorgen wij voor eens passende oplossing, want ook dan is onze "online-sfeer-site" natuurlijk geslaagd.

Kortom, Hamer Schoenen - Casual uit het leuke Twentse dorp Geesteren is een eigentijdse winkel met hippe en trendy merkschoenen. "Big brands in a small village" is dus een waarheid als een ...........
Al snel ga ik terug de historie in die het bedrijf al sinds 1927 heeft. Je gedachten dwalen af naar je opa en oma en je vader en moeder, want daar liggen natuurlijk wel de roots van ons bedrijf. Opa Bernard die van de "West" kwam om een schoenenzaak op het "Doorp" te openen. Zoon Jan, die samen met Ida daarna de scepter zwaaide en naast schoenen ook zijn hart en ziel in de ruitersport stopte kon ook geweldige verhalen vertellen. Tijden waarin de inkoop veelal uit bruin en zwart bestond. Tijden waarin mensen minder mobiel waren en waar scrollen op je telefoon ook nog niet bestond. Tijden waar er meer tijd voor elkaar was en men minder op de "klok" keek. Vroegere tijden waar we allemaal met plezier wel eens aan terug denken. Dit is historie en hierover kun je boeken, of moeten we nu zeggen E-books vol schrijven. Tijden om nooit te vergeten, maar nu is de tijd van het "online-geweld" aangebroken. Interessant om te zien hoe het koopgedrag van de consument verandert. Natuurlijk hebben ook wij de vraag vaak gesteld: Gaan we online? Maar tot nu toe merken we dat er ook heel veel consumenten zijn die het winkelen nog graag willen beleven. Geholpen willen worden in hun keuze. Het beste voor hun kind willen in de vorm van voorlichten, meten en natuurlijk aanbod. Sfeer willen proeven in de winkel. Hier staan we dan ook voor, maar door gedwongen covid-19 in 2020 zijn ook wij TIJDELIJK (winter 2020 en zomer 2021 collecties)met een gedeeltelijk assortiment over gegaan op deze vorm van service. Deze service zal weer stoppen na de zomer 2021. We hebben wel besloten om hier nog niet ons kids-assortiment te voeren. U kunt ons altijd mailen en we sturen u een leuke foto-serie op maat per mail.


Hamer en acties.

Ism Plus Wallerbosch Geesteren, hebben we het leukste spaarsysteem van Nederland.

Uw gespaarde plusspaarboekjes twv €4.00  zijn bij ons €8.00 waard. Jazeker, dat is 100% winst. Deze boekjes zijn alleen bij Plus Wallerbosch Geesteren in te leveren en daar ontvangt u dan een voucher twv €8.00. Kijk naar de voorwaarden in de winkel. Hoeveel vouchers mag ik per transactie inleveren? 

va €49.95 tot €99.94 mag u max 2 voucher inleveren. (€16.00 korting)
va €99.95 tot €139.94 mag u max 3 vouchers inleveren. (€24.00 korting)
va €139.95 en hoger mag u max 4 vouchers inleveren. (€32.00 korting)

Ook kun je bij ons sparen voor de leukste kortingen dmv de automatische klantenkaart. 

Hamer Schoenen - Casual heeft ook vaak ontzettend gave win acties via Facebook en Instagram. Volg je ons nog niet? Doe dit dan zodat ook jij kunt mee doen met al deze geweldige win-acties. 

SEE YOU SOON

Groeten,

Tania, Paul en Team Hamer

Benieuwd naar onze collectie?