Openingtijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 - 18.00 uur
Woensdag 9.00 - 18.00 uur
Donderdag 9.00 - 20.00 uur
Vrijdag 9.00 - 18.00 uur
Zaterdag 9.00 - 17.00 uur
Winkelen buiten deze openingstijden? Op afspraak is alles mogelijk.

Alles over Hamer

De nieuwe collectie is weer in "The Air". Nu wordt er natuurlijk ook van ons verlangd iets over ons bedrijf te vertellen. Hamer Schoenen - Casual in het verleden en anno nu.

Al snel ga ik terug de historie in die het bedrijf al sinds 1927 heeft. Je gedachten dwalen af naar je opa en oma en je vader en moeder, want daar liggen natuurlijk wel de roots van ons bedrijf. Opa Bernard die van de "West" kwam om een schoenenzaak op het "Doorp" te openen. Zoon Jan, die samen met Ida daarna de scepter zwaaide en naast schoenen ook zijn hart en ziel in de ruitersport stopte kon ook geweldige verhalen vertellen. Tijden waarin de inkoop veelal uit bruin en zwart bestond. Tijden waarin mensen minder mobiel waren en waar scrollen op je telefoon ook nog niet bestond. Tijden waar er meer tijd voor elkaar was en men minder op de "klok" keek. Vroegere tijden waar we allemaal met plezier wel eens aan terug denken. Dit is historie en hierover kun je boeken, of moeten we nu zeggen E-books vol schrijven. Tijden om nooit te vergeten, maar nu is de tijd van het "online-geweld" aangebroken. Interessant om te zien hoe het koopgedrag van de consument verandert. Natuurlijk hebben ook wij de vraag vaak gesteld: Gaan we online? Maar tot nu toe merken we dat er ook heel veel consumenten zijn die het winkelen nog graag willen beleven. Geholpen willen worden in hun keuze. Het beste voor hun kind willen in de vorm van voorlichten, meten en natuurlijk aanbod. Sfeer willen proeven in de winkel.

Er gewoon even uit willen zijn. Wie zijn wij dan om daar niet aan tegemoet te komen. In 2013 is de gehele winkel op de schop gegaan. In plaats van het donkere interieur, kwam het lichte verfrissende interieur. De collecties worden steeds groter, want men wil keus. De kant van de laatste trends en mode werd en wordt steeds meer opgezocht. Accessoires als armbanden, horloges, sjaals en tassen zijn toegevoegd. Al deze ingrediënten hebben we ook in deze site proberen te verwerken. Niet alleen een foto van je collectie plaatsen, maar dit in combinatie met enige sfeer proberen neer te zetten, zodat ook u misschien die prikkel krijgt om de gehele collectie eens te bewonderen in onze stenen winkel. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen als u iets leuks ziet en zorgen wij voor eens passende oplossing, want ook dan is onze "online-sfeer-site" natuurlijk geslaagd.

Kortom, Hamer Schoenen - Casual uit het leuke Twentse dorp Geesteren is een eigentijdse winkel met hippe en trendy merkschoenen. "Big brands in a small village" is dus een waarheid als een ...........

Wij zien elkaar snel.

Groeten,

Tania, Paul en Team Hamer


Benieuwd naar onze collectie?